X-mas gifts pentru introvertiţi

Autor: Cristina Roşca 20.12.2021

Iniţial, mă gândisem să împart lumea cadourilor în „pentru ea” şi „pentru el”, însă într-o lume în care graniţele dintre sexe sunt tot mai neclare, am zis să merg ceva mai la sigur şi să optez pentru introvertiţi şi extrovertiţi. Desigur că lumea nu se împarte în două niciodată şi că nu există doar alb şi negru. Desigur că un extrovertit are momente în care vrea să fie el cu el însuşi şi să se bucure de o carte bună şi de o ceaşcă de cafea ori de un pahar de vin în liniştea propriei locuinţe. Similar, un introvertit se poate simţi bine în compania oamenilor dragi, fie că asta înseamnă o seară în oraş, fie o vacanţă într-o destinaţie exotică.

Şi totuşi, în cazul fiecăruia dintre noi balanţa tinde să încline mai mult într-o direcţie mai degrabă decât în alta. Iar pentru toţi aceia care optează mai des pentru o seară de iarnă în intimitatea propriului culcuş, pentru aceia care asociază o cafea bună cu o carte pe canapeaua din sufragerie, pentru cei care ascultă muzică în căşti mai degrabă decât în club şi preferă să facă lego sau un sport individual şi nu unul în grup ori în echipă, ei bine pentru ei am gândit următoarele daruri.

 

Lego Titanic din 9090 de piese, preţ de retail recomandat 3.199 de lei, magazinele LEGO sau online pe lego.com

Căşti Bang & Olufsen Cisco 980, preţ recomandat de 549 de dolari, magazinele partenere


Espressor Nespresso Creatista Plus, 2.599 de lei, magazinele Nespresso din toată ţara şi online pe www.nespresso.com

Destinat pasionaţilor de cafea îndrăgostiţi de reţetele realizate cu lapte proaspăt, espressorul Nespresso Creatista Plus vă permite să creaţi acasă Latte Art autentic, aidoma celor mai bune cafenele din oraş. Pentru prima oară, tehnologia de vârf folosită pentru spumarea laptelui de către espressoarele profesionale a fost încorporată într-un aparat compact, pe care îl puteţi folosi acasă. Acesta este cel mai silenţios aparat din gamă şi este cel mai bun prieten dimineaţa, încălzindu-se în doar 3 secunde. Creatista dispune de 8 opţiuni de extracţie a cafelei şi 4 niveluri de texturare a laptelui, interconectate şi afişate prin intermediul unui ecran tactil.


PRODUCT PLACEMENT

 

 

Set de două ceşti de cafea Lungo Origin, 107 lei, magazinele Nespresso din toată ţara şi online pe www.nespresso.com

Ceştile Nespresso Origin din porţelan, cu un design exclusiv realizat de designerul India Mahdavi, vor transforma momentul de savurare a cafelei într-un ritual ce aminteşte de esenţa cafelei. Ceştile rotunde şi elegante dispun de finisaje mate şi lucioase ce ilustrează forma boabelor de cafea, potrivindu-se perfect în mâinile dumneavoastră.


Aromatizator natural de interiorBalancing de la Susanne Kaufmann,390 de lei, MioBio


PRODUCT PLACEMENT

Pantaloni de sport Ankho, 120 de euro, ankhoactive.com


Dune: Deluxe Edition - Frank Herbert, 176,99 lei, eMAG.ro


Vin Liliac Unexpected 2.0 în ediţie limitată, preţ la cerere, magazine specializate şi pe site-ul cramei liliac.com


Obiecte decorative (perne) din colecţia UMI, design Kenzo Takada, preţ începând de la 88 de euro plus TVA, magazinele Roche Bobois