Antreprenori locali. Adrian Mihai, FAN Courier: Anul 2021 a fost foarte bun, pentru anul viitor estimăm afaceri mai mari cu 15%

Autor: Mirabela Tiron 17.12.2021

Compania are peste 7.500 de angajaţi şi operează cu o flotă de 4.400 de maşini.

FAN Courier, liderul pieţei de cu­rie­rat, o companie fondată în 1998 de Felix Pătrăşcanu, Adrian Mihai şi Ne­culai Mihai, estimează că închide anul acesta cu o cifră de afaceri de 1,06 mld. lei, în creştere cu 5% faţă de anul anterior.

Pentru anul vi­itor compania şi-a bugetat un avans al afacerilor cu 15%, pe fondul creş­terii comerţului online, al apariţiei de noi retaileri dar şi ca urmare a ex­pansiunii la nivel regional pe care compania a dema­rat-o anul acesta. „Anul 2021 a fost un an foarte bun, în care am continuat investiţiile în infrastructură. Anul aces­ta, piaţa s-a «aşezat» şi am avut timp să gândim stra­tegia de business şi să continuăm dez­­voltarea componen­tei de digitali­za­re şi automatizare, accelerată în anul anterior pe fondul pandemiei. Ritmul activităţii a rămas unul ridicat datorită creşterilor din industria de e-commerce“, a declarat Adrian Mihai, CEO al FAN Courier.