Proiect ZF/Vodafone. Femei în Business. Maria Cruceru, director general al MCA Comercial: Femeile pot avea un avantaj în business, însă greul îl ducem tot noi în spate: dezvoltăm un business, suntem şi mame, şi soţii

Autor: Ramona Cornea 18.12.2021

Maria Cruceru, directorul general al MCA Comercial, companie cu activitate în retail, import şi distribuţie, afirmă că femeile pot avea un avantaj în business, însă ele sunt şi cele care se confruntă cu cele mai multe dificultăţi: dezvoltă un business, sunt şi mame, şi soţii.

”Da, cred că poate fi şi un avantaj, adaugi profesionalism, moralitate, încredere, poţi răzbate, fie că eşti bărbat sau fermeie, având aceste atribute. Greul în spate îl simţim noi ca femei. Pe lângă faptul că dezvoltăm un business, suntem şi mame, şi soţii şi atunci greul aşa l-aş aprecia, să poţi dezvolta şi să vii în faţă ca un om integru, moral şi profesionist, dar totodată să-ţi şi creşti copiii, să şi naşti sau să mergi cu copilul la doctor că ţi-a făcut febra toată noaptea”, a declarat Maria Cruceru în cadrul emisiunii Femei în Business, realizată de ZF în parteneriat cu Vodafone.

Maria Cruceru este absolventă a Facultăţii de comerţ din cadrul Aca­de­miei de Stu­dii Eco­no­mice, iar primii doi ani de ca­rieră i-a pe­trecut în banking. Cu toate acestea, de 22 de ani ea activează în domeniul comer­ţului şi îşi conduce propria afacere. Astăzi, businessul său are trei divizii: retail, import şi distribuţie, o cifră de afaceri cumulată de 12,5 milioane de euro şi o echipă de 160 de angajaţi.

Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar“, ce oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.

Acesta este un extras din interviul acordat de Maria Cruceru, directorul general al MCA Comercial, în emisiunea Femei în business. Urmăriţi interviul integral aici.​