Blue River 78 din Bucureşti, un transportator de marfă din Bucureşti: Am pornit afacerea din pasiune pentru camioane. Lumea se mişcă pe roţi, în transport creşti constant şi ai profit sigur dacă eşti serios

Autor: Mirabela Tiron 20.12.2021

♦ Compania care transportă produse farma şi băuturi răcoritoare şi-a crescut afacerile cu 14% anul trecut şi a intrat în top cele mai dinamice 30 de firme de transport.

Blue River 78 din Bucureşti, un transportator de marfă fondat în urmă cu 20 de ani de doi fraţi, a ajuns la afaceri de 66 milioane de lei anul trecut, plus 14%, ceea ce o plasează în topul celor mai dinamice firme de transport, potrivit datelor ZF din anuarul Cele mai dinamice companii din România. Anul acesta compania va finaliza cu o creştere tot cu două cifre, potrivit oficialilor.

„Ne-a prins criza sanitară cu un contract nou pe farma şi cu camioane care au transportat produse farma, de la medicamente la vaccinuri, ceea ce ne-a asigurat creşterea de anul trecut. Transportăm 60% din mărfuri pe rute internaţionale, în toate ţările europene, în special pentru clienţi din farma şi 40% pe piaţa locală, pentru producători de băuturi răcoritoare“, a spus pentru ZF Alexandru Păun, antreprenorul care a pus bazele companiei de transport Blue River 78 în urmă cu 21 de ani alături de fratele lui Marian Păun.