(P) Firma de izolaţii Isoterm, 35% creştere a cifrei de afaceri în 2021. Ce urmează şi alte cifre

Autor: Publicitate 20.12.2021

Izolaţiile din spumă poliuretanică se întind pe suprafeţe din ce în ce mai mari, iar la acest lucru au contribuit şi cei de la Isoterm, firmă axată pe acest tip de izolaţii şi care a reuşit în 2021 să îşi crească cifra de afaceri cu nu mai puţin de 35%!

Isoterm a fost înfiinţată în 2017 şi a căutat să obţină furnizori de calitate, apoi oameni de calitate cu care să alcătuiască o echipă solidă. Sloganul „evoluţia în izolaţii” explică în doar trei cuvinte acel suflu de energie care face echipa neobosită în a aplica izolaţii de spumă poliuretanică şi de spumă poliuree pe cât mai multe suprafeţe exterioare sau interioare, la cât mai multe tipuri de construcţii din cât mai multe locuri din ţară. Aşa au trecut câţiva ani şi, deşi pandemia a venit cu câteva provocări, în anul 2021 cifrele de business au fost extrem de bune. Să le vedem!

Isoterm în cifre în 2021

Directorul Isoterm, ing. Adrian Năstase, anunţă că firma a reuşit în 2021:

Toate aceste rezultate sunt în strânsă legătură unele cu altele, concluzia fiind aceeaşi: Isoterm creşte frumos şi rapid. Este o veste bună nu numai pentru management şi angajaţi, ci şi pentru nişa de izolaţii în general, pentru piaţa de construcţii în general, având în vedere că evoluţia în izolaţii trebuie să se simtă în cât mai multe locuinţe.

Spuma poliuretanică şi poliuree de cea mai înaltă calitate, aşa cum de fiecare dată se asigură cei de la Isoterm că obţin şi utilizează, începe să nu mai reprezinte o noutate în domeniu, ceva exotic, aşa cum era până acum câţiva ani. Avantajele izolaţiei din spumă sunt din ce în ce mai cunoscute, probate într-o măsură din ce în ce mai mare şi cunoscute de tot mai mulţi români de la an la an, atât meseriaşi în construcţii cât şi beneficiari ai izolaţiilor: proprietarii de case ş.a.m.d. Un asemenea avantaj e resimţit spre exemplu de părinţii care au amenajat camera copiilor la mansardă. Dacă au optat pentru izolaţie mansardă din spumă izolatoare, au observat imediat cum locul devine perfect pentru sănătatea şi confortul celor mici.

Prin natura activităţii, orientată exclusiv în jurul izolaţiilor din spumă, Isoterm a fost şi continuă să fie un agent al popularizării acestui material izolator. Pe site-ul isoterm.ro se regăsesc informaţii detaliate, întotdeauna bazate pe cifre, care cuprind inclusiv comparaţii cu celelalte materiale izolatoare existente pe piaţă şi folosite la scară largă.

11 articole pe blog în 2021

Inclusiv în cadrul articolelor din secţiunea de blog, informaţiile continuă să fie prezentate şi analizate în profunzime, având grijă ca lectura să nu fie greoaie şi ca cititorii acestora să încheie lectura fiind edificaţi asupra subiectului tratat.

În 2021, pe blogul Isoterm au fost postate 11 articole redactate în acest mod. Iată titlurile:

  1. Izolaţie casă: materiale, metode şi costuri
  2. 15 mituri despre izolarea caselor cu spumă poliuretanică
  3. Izolaţia pereţilor despărţitori cu spumă poliuretanică
  4. Cum se comportă izolaţia cu spumă poliuretanică la curemure
  5. De ce să alegi termoizolarea cu spumă poliuretanică şi încălzirea în pardoseală
  6. De ce este spuma poliuretanică barieră de aer
  7. Izolarea termică a locuinţelor vechi cu spumă poliuretanică
  8. Studiu de caz: Este spuma poliuretanică toxică
  9. Cum faci pregătirea locuinţei pentru iarnă
  10. Cât influenţează greutatea spumei poliuretanice o construcţie
  11. Izolarea casei din lemn cu spumă poliuretanică

Astfel au fost atinse aspecte importante pentru majoritatea oamenilor care locuiesc la casă, care îşi construiesc o casă, firmelor are administrează o construcţie ce trebuie, fireşte, să fie izolată d.p.d.v. termic şi nu numai.

Izolaţii spumă poliuretanică

Deşi încă se poate presupune că spuma poliuretanică poartă un rol doar în izolaţiile termice, Isoterm a dus în 2021 lupta cu această preconcepţie, arătând că materialul are şi proprietăţi hidroizolatoare, şi proprietăţi fonoizolatoare, în funcţie de varianta aleasă, cu celulă deschisă, respectiv cu celulă închisă. Isoterm doreşte şi în 2022 să repete acelaşi lucru, pentru a ilustra cât mai clar izolaţiile din spumă poliuretanică.

Deşi trebuie făcută o precizare: poliureea reprezintă cea mai nouă tehnologie pentru hidroizolaţii, extrem de rezistentă la grindină, trafic greu, lovituri mecanice şi altele asemenea. Dacă lucrarea se referă la hidroizolaţie exterioară, Isoterm foloseşte spuma poliuree. Şi aceste cazuri se adaugă la cele 700 de cazuri în care clienţii au fost mulţumiţi, şi se vor adăuga şi pe viitor, într-un parcurs care să meargă de la bornă la bornă, tot înainte cu un nivel ridicat de calitate a materialului de izolaţie şi a aplicării izolaţiei, adică a manoperei.

În 2022 continuă trendul ascendent

Sunt toate premisele pentru ca firma de izolaţii Isoterm să se dezvolte în continuare şi să crească substanţial fiecare cifră statistică dintre cele prezentate mai sus. Atâta timp cât orientarea către client va continua să fie totul, atâta timp cât vor continua să utilizeze spumă poliuretanică şi poliuree de cea mai înaltă calitate, Isoterm va continua să aducă evoluţia în izolaţii – formulare care nu întâmplător constituie sloganul acestei companii.

 

Articol realizat de WhiteAd Media