Adrian Dumetrier, un antreprenor cu afaceri în farma şi într-un domeniu adiacent vinului, a pariat 11 mil. euro pe o cramă în Dobrogea. Proiectul va fi finalizat în următorii doi ani, urmând a cuprinde la final o cramă, un hotel, un restaurant, un spa şi o fermă proprie

Autor: Cristina Roşca 21.12.2021

Antreprenorul Adrian Dumetrier, ce deţine afaceri în farma (Bissen Pharma) şi într-un domeniu adiacent vinului (Sodinal), a pariat pe a dezvolta o nouă cramă în zona Dobrogei. Investiţia de până acum se ridică 11,2 mi­lioane de euro, iar până când va fi finalizat întregul proiect, bugetul se va duce spre 16,5 milioane de euro. Proiectul va fi finalizat în următorii doi ani, urmând a cuprinde o cramă, un hotel, un restaurant, un spa şi o fermă proprie.

Construcţia cramei va fi finalizată la sfârşitul anului viitor, iar hotelul, res­taurantul şi spa-ul îşi vor deschide por­ţile pentru oas­peţi la sfârşitul lui 2023.

Prima parte a com­plexului, ale că­rui baze au fost puse acum mai bine de un deceniu, este gata. Mai exact, primele vi­nuri sub brandul Domaine Dumetrier au fost pu­se pe piaţă, iar por­tofoliul cu­prin­de nouă etichete.