ZF Produs în România. Adrian Mihai, FAN Courier: Focusul este pe investiţii. La Cluj-Napoca investim 14 milioane de euro într-un depozit automatizat, iar la Braşov 11 milioane de euro. Fără investiţii nu poţi să creşti

Autor: Mirabela Tiron 23.12.2021

♦ În curierat este nevoie de diversificarea metodelor de livrare, să fii aproape de clienţi, de rapiditate şi uşurinţă în a plăti cu cardul sau cash. Este o piaţă unde este nevoie de multă inovaţie, de digitalizare şi automatizare. Cu creşterea care se preconizează în piaţa de curierat avem nevoie de spaţii pentru a putea să funcţionăm eficient.

Fan Courier, liderul pieţei de curierat, cu afaceri de puţin peste un miliard de lei, investeşte peste 25 de milioane de euro în propriile depozite în punctele de tranzit din Cluj-Napoca şi Braşov, potrivit oficialului companiei.

„În următoarea perioadă am hotărât să investim în câteva depozite şi facem acest lucru pentru că noi ca firmă de curierat avem nevoie de depozite specializate şi nu am reuşit să găsim un depozit specializat de curierat în zonele de tranzit. Cea mai mare investiţie este la Cluj-Napoca, a doua investiţie o facem la Braşov, apoi vom continua cu Bucureştiul şi în alte zone“, a declarat Adrian Mihai, cofondator al FAN Courier, în cadrul emisiunii Produs în România, realizată de ZF în parteneriat cu MasterBuild.