Cristian Ignat, CEO al furnizorului de roboţi software Aggranda: Angajăm constant, iar anul viitor vom fi peste 60 de persoane. La finalul acestui an ne extindem şi în Franţa, unde avem planuri mari de creştere

Autor: Alexandra Cepăreanu 22.12.2021

♦ În prezent, cei 30 de angajaţi din cadrul companiei lucrează în sistem remote ♦ Aggranda a închis anul acesta birourile din Cluj şi Iaşi, iar în prezent are birouri doar în Bucureşti.

Aggranda, producător de roboţi software care înlocuiesc oamenii în executarea sarcinilor repetitive din birouri, vrea să dubleze numărul de angajaţi din cadrul companiei până la finalul anului 2022, iar în prezent are mai multe poziţii deschise pentru roluri precum senior RPA developer (UiPath), middle RPA developer (UiPath) şi junior RPA developer (UiPath) în Bucureşti, dar şi alte poziţii pentru biroul din Franţa care va fi deschis până la finalul anului în curs.

„În prezent, în cadrul Aggranda lucrează un număr de 30 de persoane şi angajăm constant. Cu siguranţă vom creşte, iar anul viitor estimez că vom fi peste 60 de persoane. Aggranda activează sub o entitate juridică din România şi una din Statele Unite ale Americii, iar până la sfârşitul anului în curs vom avea una şi în Franţa, unde avem planuri mari de creştere”, a spus pentru ZF Cristian Ignat, CEO al furnizorului de roboţi software Aggranda.