Antreprenori locali. Grifon Serex, un transportator de marfă din Focşani, afaceri de 55 de milioane de lei, plus 22%. „Mergem după producătorii locali, transportăm pe rute interne lactate, îngheţată, mezeluri.“

Autor: Mirabela Tiron 22.12.2021

Grifon Serex, un transportator de marfă din Focşani controlat de Viorel Trifan, va finaliza anul acesta cu afaceri de 55 milioane de lei, faţă de 45 milioane de lei anul anterior, potrivit oficialilor.

Compania a intrat în topul celor mai dinamice firme din transport după avansul afacerilor de anul trecut (plus 9,5%), potrivit datelor din anuarul ZF Cele mai dinamice companii din România.

„Facem transport de mărfuri cu camioane frigorifice pe piaţa internă pentru producătorii de îngheţată, lac­ta­te, mezeluri. Mergem după produ­cători. Anul acesta volumul de mărfuri a fost mai  mare, afacerile companiei au crescut la 55 de mi­lioa­ne de lei“, a spus pentru ZF Viorel Trifan, fonda­torul companiei. El a pus bazele firmei în 1994 şi a crescut businessul în fiecare an. În prezent compania ope­rea­ză cu 80 de camioane şi 15 dube frigorifice şi are 116 angajaţi.