Primul miliard de lei al unei companii antreprenoriale din industria alimentară. Ioan Popa, Transavia, cel mai mare producător de carne de pasăre: Foarte curând vom trece borna de 1 miliard de lei. Urmând strategia noastră, vom continua creşterea solidă

Autor: Florentina Niţu 23.12.2021

Miliardul de lei mult aşteptat de la o companie antreprenorială din industria alimentară şi a băuturilor vine, după trei decenii de capitalism, de la Transavia, cel mai mare producător de carne de pasăre din România, care în 2020 a atins pragul de afaceri de 822 de milioane de lei la nivel de grup, potrivit reprezentan­ţilor companiei.

„Suntem o afacere de familie, cu capital 100% românesc, integrată vertical, care foarte curând va trece borna de 1 miliard de lei. Urmând strategia noastră, vom continua creşterea solidă, concentrându-ne pe calitatea şi siguranţa produselor noastre, pe inovaţie şi pe îmbună­tăţirea permanentă a proceselor şi a activităţilor care reduc impactul asupra mediului“, a spus Ioan Popa, preşedintele grupului Transavia într-un interviu acordat ZF.