Revelion la munte: Sejurul de patru nopţi costă 2.600 de euro de cuplu la hotelul de cinci stele Aurelius din Poiana Braşov, iar la hotelurile lui Copos pachetele s-au vândut cu 2.800 de euro per cameră dublă

Autor: Mirabela Tiron 28.12.2021

Hotelurile din Poiana Braşov îşi vor rotunji conturile cu sejururile vândute de Revelion, pachetele includ patru nopţi de cazare, cu mic dejun, cină şi petrecere inclusă iar tarifele încep de la 2.600 de euro de cameră dublă.

“Pachetul include cazare în perioada 30 decembrie-3 ianuarie, cu mic dejun, cină festivă cu program artistic şi brunch pe 1 ianuarie. Preţul pe cameră dublă este  2600 de euro”, potrivit reprezentanţilor de la hotelul de cinci stele Aurelius din Poiana Braşov.

Poiana Braşov este una dintre cele mai căutate staţiuni montane pe perioada iernii, alături de Sinaia, Buşteni sau Predeal, dar şi una dintre cele mai scumpe. Printre cele mai cunoscute hoteluri din Poiana Braşov sunt Aurelius, Alpin Resort Hotel, dar şi hotelurile omului de afaceri George Copos, proprietarul Ana Hotels, care deţine aici unităţile Sport şi Bradul- înregistrate pe firma ANA Hotels, cu sediul în Bucureşti.