Nicoletta Muscinelli a fost desemnată să conducă viitorul magazin Ikea din Timişoara: Vom atrage 1,5 milioane de vizitatori anual şi vom onora 700 de comenzi plasate online zilnic. În magazin vor lucra 250 de angajaţi

Autor: Alina-Elena Vasiliu 04.01.2022

Magazinul din Dumbrăviţa, lân­gă Timişoara, al retailerului sue­dez de mobilă şi accesorii pentru casă Ikea va onora 700 de co­menzi plasate online zilnic şi va atrage 1,5 milioane de vizitatori anual încă din primul an de funcţio­nare. Aşa arată estimările Nicolettei Muscinelli, mar­ket mana­ger al viitorului punct de desfacere pe care sue­dezii îl construiesc în România.

„Principalul constructor al ma­ga­zi­nului este compania SSAB AG, iar lucrările evoluează foarte bine. Avem doi reprezentanţi perma­nenţi pe şantier“, a spus Nicoletta Muscinelli într-un interviu pentru ZF.

În viitorul magazin vor lucra pentru început 250 de angajaţi. Cons­trucţia magazinului Ikea din Dumbră­viţa a început pe 25 noiembrie 2021, iar grupul estimează 12 luni până la finalizarea lucrărilor, cu posibile va­ria­ţii în funcţie de condiţiile din teren. Investiţia este de 60 de milioane de euro, magazinul va avea o suprafaţă de 26.000 de metri pătraţi şi se va afla pe un teren de 85.000 de metri pătraţi. Depozitele se vor întinde pe 4.000 de metri pătraţi.