Who’s who in business. Ce nume noi au venit la conducerea companiilor din construcţii în 2021? Mai mulţi manageri noi au venit la conducerea câtorva companii din domeniul construcţiilor în 2021, preluând ştafeta într-o perioadă plină de provocări

Autor: Alina-Elena Vasiliu 05.01.2022

Industria construcţiilor rămâne, în linii mari, constantă în ceea ce priveşte managerii de la vârful companiilor şi al asociaţiilor reprezentative, ei concentrându-se cu precădere pe strategiile necesare pentru a face faţă unei perioade atât de tulburi precum cea pe care a generat-o pandemia de COVID-19. Totuşi, câteva nume noi au ieşit în evidenţă în rândul companiilor relevante din construcţii în 2021.

Prima mutare a anului şi cea mai proeminentă de altfel s-a produs la vârful Holcim România, producătorul de ciment care reprezintă şi cel mai mare producător de materiale de construcţii de pe piaţa locală. Astfel, de la 1 ianuarie 2021, Bogdan Dobre este CEO al Holcim România, el venind în locul lui Horia Adrian, care a condus operaţiunile locale în cei trei ani anteriori. Horia Adrian a rămas în cadrul grupului, fiind numit CEO al subsidiarei Holcim din Filipine.