ZF Live. Nicoleta Manea, ANG Luxury Properties: În Bucureşti sunt deja proiecte rezidenţiale unde metrul pătrat util a ajuns la 10.000 de euro, în zone ca Aviatorilor sau Kiseleff. Preţurile vor continua să crească şi în 2022

Autor: Alexandra Matei 06.01.2022

♦ Cererea cea mai mare pentru proprietăţile de lux este în zone precum Aviatorilor, Kiseleff şi Dorobanţi, urmate apoi de zona Herăstrău ♦ Dintre clienţii care cumpără proprietăţi de lux, 70% vor să se mute, iar 30% cumpără la nivel de investiţii, fie pentru chirie, fie pentru a le vinde ulterior.

Nicoleta Manea, proprietar al compa­ni­ei de consultanţă imobiliară ANG Luxury Properties, spune că preţurile proprietăţilor de lux vor continua să crească şi în 2022, în­trucât există o cerere foarte mare din partea unei noi categorii de clienţi, tinerii milionari care activează în domeniul IT pe poziţii de ma­nagement şi care au nevoie de astfel de spa­ţii care să le ofere un stil de viaţă modern.

Cele mai căutate zone rămân în conti­nua­re cele din nordul Capitalei, după cum pre­cizează ea. Mai mult, există deja şi proiecte unde metrul pătrat util a ajuns la 10.000 de euro, în zone ca Aviatorilor sau Kiseleff.