Cristian Ionescu, Sinapseria: Avem peste 80 de biciclişti în Bucureşti, care parcurg în jur de 70-80 de kilometri zilnic şi fac 15-20 de livrări

Autori: Alina-Elena Vasiliu , Cristina Bellu 06.01.2022

♦ În prezent, businessul Sinapseria este concentrat pe Bucureşti şi pe zonele limitrofe uneori, dar, prin parteneriatele pe care compania le are, operaţiunile de livrări pe bicicletă s-au extins în alte şapte oraşe din ţară, printre care Cluj-Napoca, Timişoara, Oradea, Braşov.

Sinapseria, o soluţie de curierat rapid pe bicicletă, livrează pachete în Bucureşti prin intermediul a 80 de curieri şi şi-a propus să arate că bicicleta poate fi şi un mijloc de trans­port func­ţio­nal, nu doar de relaxare.

„Avem peste 80 de biciclişti în Bu­cureşti, care par­curg în jur de 70-80 de kilometri zilnic, în funcţie de pe­rioadă, şi fac 15-20 de livrări“, a spus Cristian Ionescu, cel care deţine businessul Sinapseria, în cadrul videoconferinţei ZF Economia verde, dedicată oraşelor verzi.

Perioada sărbătorilor, care tocmai a tre­cut, a fost una aglomerată pentru Si­nap­se­ria, aşa cum se întâmplă, de altfel, în fie­care an, livrările fiind mai numeroase în luna decembrie.