ZF Live. Adriean Asan-Mic, director general al companiei Lactag SA: Avem cerere din partea unor retaileri să ne dezvoltăm. E nevoie de jucători puternici, cu capacităţi de producţie, cu know-how şi cu personal specializat. Lactag SA a închis anul trecut la nivelul lui 2020, cu o cifră de afaceri de circa 26 mil. lei

Autor: Alexandra Matei 10.01.2022

În cel mai bun moment, în 2014, compania avea afaceri de circa trei ori mai mari Compania, listată la Bursa de la Bucureşti, are capitalizare de 21,7 mil. lei şi vrea o majorare de capital de 30 mil. lei.

Adriean Asan-Mic, director general al companiei producătoare de lactate Lactag SA, aflată în insolvenţă de cinci ani de zile, consideră că Bursa este cea mai bună variantă pentru atragerea de capital necesar pentru îndeplinirea obiectivelor setate şi pentru ieşirea din reorganizare.

Astfel, compania are în plan o majorare de capital de 30 mil. lei şi, pentru perioada următoare, îşi propune să facă investiţii în mo­dernizare, astfel încât să îşi crească vizibil capacitatea de producţie şi, implicit, cifra de afaceri în 2022.