Importatorul ciocolatei Leonidas va deschide cel mai mare magazin al reţelei din România pe Calea Dorobanţilor după o investiţie de peste 140.000 de euro. Cifra de afaceri realizată în 2021 de companie s-a apropiat de pragul de 2 milioane de euro pentru ciocolateriile operate în management propriu şi pentru partea de import şi distribuţie

Autor: Alina-Elena Vasiliu 07.01.2022

Reţeaua de ciocolaterii Leonidas, prezentă pe piaţa locală în sistem de franciză, îşi va muta magazinul de pe strada Radu Beller din Bucureşti pe Calea Dorobanţilor, în aceeaşi zonă. Deschiderea va avea loc la sfârşitul lunii ianuarie, spaţiul urmând să fie un flagship store, cea mai mare ciocolaterie din România.

„Valoarea investiţiei se ridică la peste 140.000 de euro. Am decis relocarea primei noastre ciocolaterii deschise în 2009, Leonidas Beller, într-un spaţiu mai generos, de 140 de metri pătraţi, amplasat în aceeaşi zonă, nu departe de locaţia actuală, cu deschidere directă la Calea Dorobanţilor. Prin această nouă investiţie, vom realiza o mai bună expunere a brandului în piaţă“, spune Ion Codreanu, unul din cei doi importatori ai Leonidas în România.