Adrian Gârmacea, proprietarul ferestrelor Barrier: Pe finalul anului 2021, am primit aprobarea pentru un ajutor de stat în valoare de aproximativ 3,5 mil. euro, condiţionat de crearea a încă 200 de locuri de muncă. Barrier a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 23 de milioane de euro, în creştere cu circa 10% faţă de anul precedent

Autor: Alina-Elena Vasiliu 07.01.2022

Producătorul de tâmplărie Barrier extinde anul acesta capacitatea de producţie a fabricii din Bacău cu un ajutor de stat care va reprezenta etapa finală dintr-un program invest­iţional mai amplu.

„Pe finalul anului 2021, am primit aprobarea pentru acordarea unui ajutor de stat în valoare de aproximativ 3,5 milioane de euro, condiţionat de crearea a încă 200 de locuri de muncă. Până la finalul lunii august, vom creşte capacitatea de producţie a fabricii din Bacău de la 700 de ferestre la aproximativ 2.000 de ferestre pe zi. Încheiem astfel o investiţie de 14 milioane de euro în utilaje şi noi suprafeţe de producţie“, spune Adrian Gârmacea, proprietarul Barrier, companie care a purtat anterior numele de Electric Plus.