Daniel Grigorescu, fostul CEO al lanţului Pizza Dominium, a lansat alături de un partener un proiect HoReCa de la care aşteaptă vânzări de 100.000 de euro pe lună

Autor: Cristina Roşca 10.01.2022

♦ Proiectul Baba Yaga vinde meniuri zilnice de mâncare sănătoasă l Preţul pentru trei mese şi două gustări începe de la 75 de lei (15 euro) pe zi ♦ Lansat în urmă cu mai puţin de un an, businessul a ajuns la 100-140 de comenzi pe zi ♦ Această piaţă a meniurilor zilnice sănătoase sau pentru slăbit a început să se dezvolte acum 3-4 ani în România.

Daniel Grigorescu, executivul care a condus lanţul de pizzerii Pizza Dominium până în 2018, anul în care grupul polonez a ieşit de pe piaţa din România, a lansat un proiect propriu în industria HoReCa. În Baba Yaga, el este asociat cu George Teodorescu, un an­tre­prenor care are experienţă în dome­niul ospita­lităţii, lu­crând 25 de ani pe vase de croazieră.

„Am lansat pro­iectul în aprilie 2021, dar am început să lu­crăm la el din august 2020. George Teodorescu, parte­ner­ul meu, a fost un an de zile în ţară, dar a plecat în sep­tembrie din nou pe un vas de croa­zie­ră“, spune Daniel Grigorescu, care se ocu­pă acum de ma­nagementul Baba Yaga.

El adaugă că după ce a plecat de la Pizza Dominium a activat în domeniul crypto, fiind încă de dinainte pasionat de calculatoare.