Grupul lituanian Apex Alliance: Prospectăm piaţa, cochetăm cu ideea de a prelua hoteluri în Bucureşti, dar totul ţine de cum vor reacţiona băncile finanţatoare. Grupul operează în Capitală cinci hoteluri, cu o capacitate de peste 1000 de camere

Autor: Mirabela Tiron 11.01.2022

Grupul Apex Alliance din Lituania, controlat de mai mulţi antreprenori lituanieni printre care şi Nerijus Numavicius, considerat a fi cel mai bogat om din statul baltic, care deţine pe piaţa locală cinci hoteluri, a bugetat afaceri mai mari cu 20-25% anul acesta, potrivit oficialilor companiei.

„În acest an sperăm la o creştere cu 20-25% a cifrei de afaceri, credem că a doua jumătate a anului  va fi mai bună. Creşterea va fi raportată la evoluţia restricţiilor“, a spus pentru ZF Igor Onuţa, coordo­natorul operaţiunilor şi reprezen­tantul legal al Apex Alliance în România.

El spune că anul trecut creşterea a fost de două cifre dar încă se lu­crează la bugetul conso­lidat. Originar din Chişinău, Repu­blica Moldova, Onuţa a venit la studii în România în 1993 şi a continuat prin a face propria com­panie, prin care oferă consultanţă pe business management.