First Bank, controlată de fondul american de investiţii J.C. Flowers, lansează noua colecţie de carduri, cu design inspirat din arta americană

Autor: Roxana Rosu 11.01.2022

First Bank, conrolată de fondul american de investiţii J.C. Flowers, lansează o nouă colecţie proprie de carduri, cu un design inspirat din arta americană, realizat de agenţia Cheil I Centrade, scopul practic al acestei schimbări fiind crearea unei imagini uşor de recunoscut în portofelele electronice Apple Pay şi Google Pay.

Primele trei carduri din această colecţie, Visa Shop & Cash, Visa Business Debit EUR şi Debit Visa Platinum RON, sunt deja disponibile în toate sucursalele băncii. Toţi clienţii care îşi deschid conturi noi, dar şi cei care au nevoie să înlocuiască vechile carduri vor beneficia de cardurile cu design nou. Întreaga colecţie nouă de carduri va fi lansată până la finalul anului 2022.

„Pentru noi, procesul de redesign a fost un exerciţiu vizual de a aduce tribut ADN-ului american, prin celebrarea celor mai memorabile influenţe americane în design. Jucându-ne cu diferite stiluri inspirate de artişti americani celebri a rezultat o serie de carduri în care simbolul „1“ ia rolul unui element central, versatil şi modular, adoptând pe fiecare card o altă cromatică, un alt pattern, un alt stil pentru a reflecta personalitatea artiştilor omagiaţi“, a declarat Mihai Gongu, Executive Creative Director Cheil I Centrade.