Compania germană Bosch a inaugurat un hub global de achiziţii la Timişoara şi a extins segmentele de business acoperite de divizia locală

Autor: Roxana Rosu 12.01.2022

Compania germană Bosch a inaugurat un hub global de achiziţii la Timişoara, unde lucrează în prezent 50 de angajaţi. şi a extins segmentele de business reprezentate la nivelul diviziei locale Service Solutions.

Noul departament de Achiziţii Strategice Indirecte se va ocupa de managementul furnizorilor şi al tuturor părţilor interesate, negocierile contractuale care vizează solicitările clienţilor din toate regiunile Europei, precum şi alte sarcini strategice.

”Departamentul nostru acoperă întreaga paletă de activităţi care au legătură cu zona de achiziţii, de la cercetarea pieţei până la managementul contractelor pe care le gestionăm cu ajutorul unui software avansat de achiziţii de tip „Source to Contract”, dezvoltat pe o platforma Cloud. Acest aspect le oferă colegilor noştri foarte multe perspective de dezvoltare şi de creştere”, menţionează Adrian Comănean, managerul hub-ului de achiziţii din Timişoara.

Noul hub-ul de achiziţii de la Timişoara va administra achiziţiile globale pentru o serie de categorii de servicii şi produse, cum ar fi serviciile logistice, cele profesionale, echipamente şi servicii IT, utilaje şi linii de producţie, operaţiuni de întreţinere a echipamentelor de producţie (MRO), servicii de management al clădirilor, precum şi pentru gestionarea corectă şi eficientă a tuturor nevoilor provenite de la locaţiile din Grupul Bosch, la nivel european.