Irina Măndoiu, CEO Policolor-Orgachim: Am previzionat un buget de investiţii de peste 20 de milioane de lei pentru următorii trei ani. Grupul Policolor-Orgachim şi-a majorat cifra de afaceri cu 24,3% în primele 11 luni ale anului 2021 şi EBITDA cu 37%, lucrând cu o echipă de peste 700 de angajaţi

Autor: Alina-Elena Vasiliu 14.01.2022

♦ Grupul a pus anul trecut accent pe digitalizare şi pe crearea unor condiţii mai bune de muncă şi estimează că anul 2022 va aduce un trend crescător pentru construcţii.

Producătorul de lacuri şi vopsele Poli­color-Orgachim are un bu­get de investiţii de peste 20 de mi­lioane de lei pentru urmă­to­rii trei ani, banii urmând să se în­drepte către dezvoltarea digitală şi automatizare.

„În 2021 am finalizat un plan strategic de dezvoltare pentru următorii trei ani. Ne dorim să investim în tehnologie de ultimă generaţie, pentru a ne aduce propria con­tri­buţie în scăderea consumului şi reducerea resurselor utilizate în procesul de producţie. Totodată, dorim să continuăm procesul de îmbunătăţire a guvernanţei grupului nostru prin adoptarea unor soluţii de business digitale. Pentru toate aceste investiţii am previzionat un buget de peste 20 de milioa­ne lei“, spune Irina Măndoiu, CEO Policolor-Orgachim.