ZF Live. Sorin Preda, CEO Global Vision. Anul acesta livrăm cel puţin 100.000 mp de depozite şi demarăm o investiţie de 70 mil. euro într-un centru logistic lângă aeroportul Otopeni

Autor: Bogdan Alecu 17.01.2022

♦ Proximitatea faţă de un nod de transport, care să includă atât rutier cât şi feroviar, aerian sau portuar reprezintă următoarea miză a marilor jucători din logistică ♦ Global Vision, după ce a demarat Constanţa Business Park, în proximitatea portului, în 2022 începe construcţia unui parc logistic lângă aeroportul Otopeni.

Global Vision va demara în acest an o investiţie de aproape 70 mil. euro în Bucharest Airport Park lângă aeroportul Otopeni pentru a atrage atât IMM-uri, cât şi un potenţial terminal cargo în viitor.

„Prima fază o vom demara anul acesta. Nu am stabilit dacă vom începe cu o unitate de 6.000 sau de 10.000 mp pentru că avem discuţii pentru preînchirierea spaţiilor şi în funcţie de concluzionarea parte­neria­telor vom lua o decizie. Potenţialul investiţiei a de acolo deja a depăşit 10 mil. euro în teren iar în construcţie va depăşi 50 mil. euro. Vom avea o investiţie totală de 60-70 mil. euro“, a spus Sorin Preda, CEO al Global Vision, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de parcuri industriale şi logistice din România.