ZF Live. Alexandru Florescu, chief operations officer, Forum Auto: Am dublat reţeaua de dealeri Volvo în ultimii doi ani, iar anul acesta mai vrem să atragem doi parteneri. Volvo a înregistrat înmatricularea a 1.006 maşini noi, în creştere cu 37% faţă de 2020

Autor: Bogdan Alecu 17.01.2022

EIT – Forum Auto, importatorul Volvo Cars pe piaţa lo­cală, are în plan accelerarea extinderii reţelei la nivel na­ţio­nal, în condiţiile în care cererea pe piaţa premium continuă să urce, în special datorită electrificării industriei auto.

„În ultimii trei ani ne-am dublat numărul de parteneri locali. Avem centre noi în Cluj, Craiova şi acum avem reprezentanţe în toate marile oraşe ale ţării. Avem discuţii deschise şi pentru o extindere nouă în 2022 şi vizăm să atragem cel puţin doi noi parteneri locali, cel mai probabil în zona de centru a ţării unde există potenţial dar şi în zona de vest. Iaşiul a fost anul acesta cel cu rezultate bune, cu peste 100 de unităţi livrate“, a spus Alexandru Florescu chief operations officer, EIT – Forum Auto.