Proiect ZF/Vodafone Femei în Business. Cristina Dobrescu, fonda­tor Livrez Dragoste: „Studiile şi experienţa anterioară m-au ajutat foarte mult în business”

Autor: Ramona Cornea 17.01.2022

Cristina Dobrescu, fonda­toarea businessului Livrez Dragoste, un atelier de cadouri caligrafice, afirmă că studiile şi experienţa sa anterioară în funcţia de contabil o ajută mult în gestionarea businessului.

”M-au ajutat foarte mult, mai ales că eu am făcut facultate tot în domeniul finanţelor. Am şi un masterat în audit financiar-contabil şi consiliere, ceea ce pe mine m-a ajutat foarte mult să înţeleg şi businessul propriu-zis. Este frumos să ai poveşti frumoase, dar ca businessul respectiv să funcţioneze şi să trăiască trebuie să fie un business sustenabil. Aşa că m-a ajutat foarte mult faptul că am lucrat patru ani în funcţia de contabil pentru că eu mă ocup de contabilitate primară”, a declarat Cristina Dobrescu în cadrul emisiunii Femei în Business, realizată de ZF în parteneriat cu Vodafone.

Livrez Dragoste este business fondat în anul 2014. Până astăzi, afacerea a trimis peste 100.000 de scrisori şi are o cifră de afaceri de peste 100.000 de euro. Cristina Dobrescu, fondatoarea afacerii, este absolventă a unei facultăţi în domeniul finanţelor şi are un masterat în audit financiar-contabil şi consiliere.

Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar“, ce oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.

Acesta este un extras din interviul acordat Cristina Dobrescu, fonda­toarea businessului Livrez Dragoste, în emisiunea Femei în business. Urmăriţi interviul integral aici