Antreprenori locali. Producătorul de material rulant Astra Vagoane Călători şi-a dublat cifra de afaceri. „Angajăm încă 100 de oameni, intrăm în linie cu livrarea de tramvaie pentru Bucureşti.“

Autor: Mirabela Tiron 18.01.2022

♦ Achiziţionăm roboţi industriali pentru  sudură.

Compania Astra Vagoane Călători, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de material rulant, controlată de Valer Blidar, şi-a dublat anul trecut cifra de afaceri  şi anul acesta vede cel puţin o menţinere la nivelul de anul trecut.

„Am crescut cu 200% la cifra de afaceri  iar anul acesta intrăm în linie cu livrarea de tramvaie pentru Capitală. Pentru anul acesta vedem cel puţin o menţinere în cifra de afaceri, aşteptăm un an bun. Vom livra şi vagoane  de pază pentru Ministerul de Afa­ceri“, a spus pentru ZF Gheorghe Sîrbu, directorul general al fabricii Astra Vagoane Călători. Compania a intrat în top cele mai dinamice firme din industrie după evoluţia cifrei de afaceri din 2020, arată datele din anuarul Cele mai dinamice firme din România, lansat anul trecut de ZF.  

„Acum avem 450-480 de angajaţi care lucrează într-un singur schimb. Vom mai angaja probabil încă 100 de oameni anul acesta. Facem şi investiţii, cumpărăm roboţi industriali de sudură cu 800.000 de euro“, a mai adăugat el.