Vlad Stanislav, fost director al furnizorului de uşi pentru malluri şi birouri GEZE România, a fost numit Managing Director la Tétris România, divizia de soluţii de amenajare a spaţiilor din cadrul JLL

Autor: Cristina Bellu 18.01.2022

Compania de consultanţă imobiliară JLL anunţă recrutarea lui Vlad Stanislav în poziţia de Managing Director al Tétris România, divizia de soluţii personalizate de amenajare a spaţiilor, lansată în 2020 pe piaţa locală.

Având o experienţă de peste 20 de ani de activitate în domeniul construcţiilor, Vlad Stanislav a asigurat în ultimii 14 ani conducerea subsidiarei locale a producătorului german de uşi cu acţionare automată GEZE.

Vlad Stanislav este absolvent al Universităţii Transilvania din Braşov şi a studiat Managementul strategic la German Graduate School of Management & Law în Heilbronn, Germania.

“Cred cu tărie că experienţa acumulată prin managementul unui număr semnificativ de proiecte reprezentative de office, retail şi hospitality va contribui la poziţionarea cu succes a companiei Tétris pe piaţa din România”, spune Vlad Stanislav.

Divizia subsidiară a JLL, Tetris s-a lansat pe piaţa din România în 2020 şi are la bază conceptul de soluţii personalizate de amenajare a spaţiilor (turnkey fit-out) pentru birouri, locuinţe sau hoteluri. Sistemul oferă un punct de contact unic şi cuprinde fiecare stadiu al unui proiect de amenajare a spaţiilor: consultanţă, programare, conceptul de design interior, spaţiul de lucru, planificarea spaţiului, cost, angajarea subcontractorilor proceduri administrative, coordonarea şi recepţia lucrărilor. 

La nivel global, de la fondarea să în 2003, compania s-a extins în 18 ţări pe 3 continente şi are peste 820 de angajaţi care lucrează în 35 birouri.