Producătorul de hârtie Pehart inaugurează o nouă linie de producţie la fabrica din Sebeş, cu o investiţie de peste 10 milioane de euro

Autor: Roxana Rosu 19.01.2022

Producătorul de hârtie Pehart , con­tro­lat de fondul de private equity Abris Capital, a inaugurat o nouă linie de producţie la fabrica din Sebeş, în urma unei investiţii de 10 milioane euro.

Compania produce hârtie igienică şi serveţele, fiind prezentă în 18 ţări din Europa cu produse de uz casnic şi industrial. Hârtia este produsă exclusiv din celuloză (atestata FSC) provenită din păduri special crescute pentru producţia de hârtie, a anunţat producătorul.

„Deschiderea unei noi linii de producţie a venit firesc, ca parte a dezvoltării naturale a companiei. Strategia noastră de business urmăreşte mărirea capacităţii de producţie pentru piaţa internă prin consolidarea poziţiei brandurilor proprii în marile lanţuri de magazine şi creşterea constantă a calităţii produselor, iar pentru piaţa externă, prin extinderea pe noi pieţe. De asemenea, linia de producţie echipată cu tehnologii de ultimă oră va conduce la îmbunătăţirea produselor Pufina la nivel premium. Nu în ultimul rând, ne-am dorit să creştem şi performanţele non-financiare ale companiei.”, spune Gabriel Stanciu, General Manager Pehart Grup.