Urmează conferinţa Mazars-CCIFER „Guvernanţa Corporativă: Leadership în tranziţie şi realitatea postpandemică“. Rezilienţa în afaceri, transformarea digitală şi politicile de bunăstare a angajaţilor sunt priorităţi în agenda consiliilor de administraţie ale companiilor

Autor: Răzvan Botea 20.01.2022

Unu din doi lideri de business susţine că strategia de afaceri pe termen lung a companiei  a fost reconfigurată de către consiliul de administraţie.

Rezilienţa în afaceri, transfor­ma­rea digitală şi politicile de bunăs­tare a angajaţilor sunt priorităţi prin­ci­pale în agenda consiliilor de administraţie ale companiilor, conform unui studiu realizat de compania de audit şi consultanţă Mazars.

„Afacerile au fost forţate să se transforme cu o viteză fără pre­cedent din cauza pan­demiei. Este posibil ca unele transformări să fi fost anticipate de mult timp şi doar accelerate, în timp ce altele au fost neaşteptate. Dar toate au fost perturbatoare, atât într-un mod pozitiv, cât şi într-un mod negativ. O tendinţă care este evidenţiată în rezultatele studiului nostru şi care a afectat şi afacerile locale este aprecierea tot mai mare a nevoilor în evoluţie ale organizaţiei şi ale oamenilor săi”, spune Răzvan Butucaru, partener în departamentul Financial Services & Advisory Leader al Mazars România.