Polonezii de la Impro, care produc acoperişuri în România: Anul 2022 va aduce noi investiţii, în valoare de peste 30 de milioane de lei. Compania a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de peste 240 de milioane de lei, dublu faţă de anul precedent

Autor: Alina-Elena Vasiliu 21.01.2022

Producătorul de acoperişuri şi panouri termoizolante Impro, subsidiara grupului polonez cu acelaşi nume, a planificat investiţii în acest an pentru fabricile pe care le are în România, la Timişoara şi la Cluj-Napoca.

„Anul 2022 va aduce noi investiţii în ambele locaţii, atât la Timişoara, cât şi la Cluj, iar valoarea lor va trece de 30 de milioane de lei. În anul 2021 am investit mult în fabrica din Cluj, unde am construit o nouă hală de producţie, am adus utilaje noi, am amenajat birouri noi şi alte spaţii, ne-am întărit echipa de vânzări, am accesat noi clienţi strategici. Am investit şi în fabrica din Timişoara, unde producem panouri sandwich şi table cu cută înaltă pentru domeniul industrial, am amenajat şi dotat un laborator specializat, am modernizat linia, am adus clienţi noi şi ne-am intensificat exporturile“, spune Mircea Pasen­ciuc, directorul general al Impro România.