Victor Angelescu, directorul executiv al APS România, a decis să plece din funcţie pentru a se concentra pe proiectul FC Rapid Bucureşti

Autor: Mircea Nica 21.01.2022

Victor Angelescu, director executiv al APS România, companie de recuperare de creanţe din Cehia, a decis să renunţe la funcţia sa pentru a se concentra pe FC Rapid Bucureşti, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii APS Group.

“Victor a condus întreaga activitate de recuperare a creaţelor între 2018 şi 2021, extinzând succesul APS România şi pe o multitudine de alte pieţe”, a transmis Martin Machon, CEO al APS Group.

Victor Angelescu are o experienţă de 17 ani în managementul alternativ al activelor, în investiţii imobiliare şi în recuperarea de creanţe. APS Group are o prezenţă puternică în centrul şi sud-estul Europei, cu o valoare nominală de 9,9 mld. euro şi o gestiune de 99 de portofolii de credite neperformante.

Concentrarea lui Victor Angelescu pe FC Rapid Bucureşti vine după ce clubul sportiv a promovat în acest sezon în prima ligă de fotbal din România. Deşi el era implicat în procesul de investiţie în cadrul clubului atât ca representant al companiei, cât şi prin investiţia personală, a decis să se concentreze doar pe clubul sportiv. Prin urmare, Victor Angelescu şi APS Group vor continua ca parteneri doar în cadrul Rapid Bucureşti, unde au devenit acţionari majoritari la îneputul anului trecut, deţinând 97% dintre acţiuni.