ZF Live: Alberto Groşescu, ARCEN: Bucureştiul are un procent extrem de mare de spaţii care nu sunt utilizate chiar în centrul oraşului, unde există un potenţial infinit

Autori: Alina-Elena Vasiliu , Mara Rolea 29.01.2022

Principalele trei aspecte care ar trebui îmbunătăţite cu prioritate în Bucureşti, crede Alberto Groşescu, sunt riscul seismic pe care îl prezintă unele clădiri, traficul în relaţie cu transportul în comun şi viaţa culturală.

Centrul Capitalei are multe spaţii abandonate, care stau goale, deşi potenţialul zonei este uriaş din punct de vedere imobiliar şi comercial.

„Bucureştiul are un procent extrem de mare de spaţii, de clădiri care nu sunt utilizate. Vorbim de cen­trul oraşului, unde există un potenţial infinit. Dincolo de spaţiile comer­ciale, sunt şi foarte multe zone rezi­denţiale care nu sunt valorificate şi care pot fi repuse în funcţiune în centrul Capitalei“, a spus Alberto Gro­­­şescu, directorul executiv al ARCEN (Asociaţia Română pentru Cul­tură, Educaţie şi Normalitate), la emi­siunea online de business ZF Live.