Ana Maria Andronic, DLA Piper: Apariţia SeedBlink a deschis numeroase oportunităţi pentru antreprenori şi pentru dezvoltarea ecosistemului

Autor: Adrian Seceleanu 25.01.2022

„Am feedback de la antreprenori care îmi spun - ok poate că dacă nu reuşesc să conving un businesss angel sau discuţia e mai dificilă dintr-un anumit punct de vedere - pot să merg la SeedBlink”

Apariţia platformei de finanţare prin crowdfunding SeedBlink a accelerat dezvoltarea ecosistemului local de start-up-uri tech pentru că a eliminat mai multe limitări cu care se confruntau antreprenorii în special în legătură cu accesul la finanţare.

„Pe lângă fondurile de investiţii platforma SeedBlink mi se pare că este un jucător cheie şi foarte important în ecosistem. Am feedback de la antreprenori care îmi spun - ok poate că dacă nu reuşesc să conving un businesss angel sau discuţia e mai dificilă dintr-un anumit punct de vedere - pot să merg la SeedBlink, este o altă opţiune pentru mine. Dacă te duci la un business angel şi nu ai chimie cu persoana respectivă şi pare o uşă închisă întrebarea era pentru antreprenori: «Unde merg de acum înainte?». Realmente, aceasta era o limită. (...) SeedBlink a dezgheţat pur şi simplu zona de finanţări într-un mod incredibil de fain.”, a declarat în cadrul emisiunii ZF IT Generation, Ana Maria Andronic, head of intellectual property and technology în cadrul casei de avocatură DLA Piper România, dar şi angel investor şi unul dintre oamenii care au sprijinit încă de la început formarea ecosistemului de start-up-uri tech din România.