Doina Cucu, vicepreşedinte, Consiliul Judeţean Galaţi: Avem nevoie de foarte multe investiţii. Galaţiul are nevoie în primul rând de dezvoltarea infrastructurii şi de conectivitate

Autor: Ramona Cornea 25.01.2022

Doina Cucu, vicepreşedintele Consiliul Judeţean Galaţi afirmă că judeţul şi municipiul Galaţi au nevoie de foarte multe investiţii şi că Galaţiul are nevoie în primul rând de dezvoltarea infrastructurii şi de conectivitate.

”Galaţi are nevoie în primul rând de dezvoltarea infrastructurii şi de conectivitate. Mai are nevoie şi de predictibilitate, de sănătate, de cultură şi de educaţie. Nu aş putea desprinde nimic din aceste componente, toate sunt importante şi toate sursele de finanţare pe care le putem atrage vor aduce un plusvaloare în judeţul Galaţi şi regiunii în sine”, a declarat Doina Cucu în cadrul conferinţei ZF/Liberty Steel „Industria românească: Investiţii pentru un viitor verde”.

Ce a mai declarat Doina Cucu în cadrul conferinţei:

·       Planul teritorial pentru o tranziţie justă este un mecanism la care se lucrează în acest moment, atât de Consiliul Judeţean, cât şi de Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

·       Galaţiul are nevoie de foarte multe investiţii, iar noi vom fi sprijin tuturor pentru a aduce toţi factorii decidenţi la aceeaşi masă.

·       Peste cinci ani de zile, Galaţiul va fi schimbat total, atât municipiul, cât şi judeţul. În momentul acesta, deja este un şantier peste tot, iar peste cinci ani foarte multe dintre lucrările care acum se află în desfăşurare vor fi finalizate. Vor fi şi unele începute, deci cu siguranţă atât municipiul, cât şi judeţul Galaţi vor avea o cu totul altă înfăţişare atât din punct de vedere urbanistic, cât şi din punct de vedere economic, cultural şi administrativ.