Baupartner Construct a finalizat construcţia fabricii de frigidere Haier şi a depozitului eMAG din Giurgiu. „Anul 2022 vine cu cel puţin două proiecte majore pentru care purtăm negocierile finale“. În 2021, Baupartner Construct a extins activitatea şi în Ungaria, prin înfiinţarea unei subsidiare în această ţară

Autor: Alina-Elena Vasiliu 26.01.2022

Antreprenorul general Baupartner Construct, parte a grupului Baupartner, controlat de Michael Dietrich, a finalizat în 2021 construcţia fabricii de frigidere Haier şi a depozitului eMAG din Giurgiu, iar acum se află în negocieri pentru două proiecte majore noi.

„În anul 2021, compania Baupartner Construct a avut realizări bune din punct de vedere financiar. Într-un an afectat de pandemia de COVID-19, care a impus o gestio­nare atentă a resursei umane, şi de creşteri majore de preţuri ale mate­rialelor, combustibililor şi serviciilor, care au solicitat o planificare corespun­zătoare a aprovizionării şi a activităţilor de punere în operă, am obţinut o cifră de afaceri de aproximativ 264 de milioane de lei, în creştere faţă de anul 2020. În acest moment, socie­tatea are peste 100 de salariaţi“, spune Lucian Irimescu, responsabil de departamentul legal la Baupartner.