Baupartner Construct, o companie cu afaceri de 264 mil. lei: Anul 2022 vine cu cel puţin două proiecte majore, pentru care purtăm negocierile finale

Autor: Alina-Elena Vasiliu 26.01.2022

Antreprenorul general Baupartner Construct, par­te a grupului Baupartner, controlat de Michael Dietrich, a finalizat în 2021 construcţia fabricii de frigidere Haier şi a depozitului eMAG din Giurgiu, iar acum se află în negocieri pentru două proiecte majore noi.

În 2021, Baupartner Construct a extins activitatea şi în Ungaria, prin înfiinţarea unei subsidiare în această ţară, iar în acest an, planul companiei este să investească în continuare în pregătirea personalului.

„Anul 2022 vine cu cel puţin două proiecte majore, pentru care purtăm negocierile finale. Unul dintre aceste proiecte constituie o provocare, fiind vorba de un obiec­tiv care se va construi în Ungaria“, spune Lucian Irimes­cu, responsabil de departamentul legal la Baupartner.

Compania a obţinut afaceri de aproximativ 264 de milioane de lei, în creştere faţă de anul 2020 şi a ajuns la peste 100 de salariaţi.

Grupul de firme Baupartner a fost înfiinţat în Ploieşti în 2006 şi este controlat de Michael Dietrich, cetăţean provenit dintr-o familie de etnici germani, care a plecat din ţară înainte de 1989.