Nicolae Movileanu, complexul hotelier Mera Resort din Venus: Investim 60 de milioane de euro într-un parc de distracţii de referinţă în Neptun. Litoralul românesc are potenţial, este nevoie de investiţii în servicii

Autor: Mirabela Tiron 26.01.2022

♦ Familia Movileanu controlează complexul hotelier Mera Resort  şi 50 de vile în Venus, hotelul Mera Brise Mangalia şi Mera Onix în Cap Aurora ♦ Cea mai mare afacere a familiei este însă producătorul Delta Invest, cu o fabrică în Mioveni, un furnizor al Dacia.

Familia Movileanu, care controlează complexul hotelier Mera Resort din Venus, a demarat construcţia unui parc de distracţii în staţiunea Neptun, o investiţie estimată la aproape 60 de milioane de euro, care va fi finalizată în 2024.

„Litoralul ro­mâ­nesc are potenţial, este nevoie de investiţii în servicii de calitate. Anul trecut am finalizat construcţia a 25 de viluţe la Venus, investiţie de 6 milioane de euro, printr-un credit bancar“, a spus pentru ZF Nicolae Movileanu, unul din cei mai mari şi discreţi investitori de pe litoralul românesc. El a mai precizat că va investi 60 de milioane de euro într-un parc de distracţie în staţiunea Neptun. „Vom face un parc de distracţie, cu aqua parc inclus, parc tematic, cu multe alte activităţi. Am demarat deja proiectul, va fi o referinţă pentru litoralul românesc. Estimăm că îl vom deschide în 2024. Am mers înainte cu toate investiţiile planificate“.