ZF Live. Daniel Şologon, CEO Cemacon Cluj-Napoca: Punem pe masa acţionarilor cel mai mare buget de investiţii din ultimii 10-12 ani. Principalul element de investiţii este o fabrică nouă

Autori: Mara Rolea , Alina-Elena Vasiliu 26.01.2022

Cemacon are trei linii de producţie - două de blocuri ceramice (cărămizi) şi una de buiandrugi l Compania se uită la mai multe zone geografice şi la mai multe tipuri de produse cu care să-şi extindă portofoliul.

Producătorul de materiale de construcţii Cemacon Cluj-Napoca are, pentru 2022, cel mai mari buget de investiţii din ultimul deceniu, principala direcţie către care vor merge banii fiind o fabrică nouă.

„Punem pe masa acţionarilor cel mai mare buget de investiţii din ultimii 10-12 ani, în care principalul element de investiţii este o fabrică nouă. Am parcurs primele etape de implementare şi, prin fabrica nouă, ne vom diversifica, ne vom îndrepta către produsele de finisaj, către produsele de design. Vom face produse din ceramică, încercând să trecem de la ceramica brută către cea fină“, a spus Daniel Şologon, CEO al Cemacon Cluj, la emisiunea online de business ZF Live.