Tiberiu Maier, Signal Iduna: Provocările pieţei de asigurări coincid cu provocările din celelalte domenii, precum creşterea accelerată a preţurilor sau evoluţia din ultima perioadă a economiei

Autor: Mircea Nica 27.01.2022

„Pentru a diminua impactul evenimentelor economice din ultima perioadă asupra pieţei de asigurări din România, este necesară o aliniere între autorităţi şi mediul privat“.

Piaţa asigurărilor se confruntă cu aceleaşi pro­vocări ca în celelalte domenii, precum creş­terea accelerată a preţurilor sau evoluţia din ultima perioadă a economiei, iar acestea sunt elementele care ar trebui să ne pre­ocu­pe pe fiecare, a spus Tiberiu Maier, pre­şe­dinte al directoratului Signal Iduna.

„În continuare, va conta foarte mult adaptabilitatea fiecărui jucător şi abordarea pe care o va avea faţă de po­ten­ţialii clienţi în astfel de situaţii. Este foarte important să oferim soluţii adaptate, care să răspundă nevoilor în con­ti­nuă schimbare ale pieţei“, a declarat pentru ZF Tiberiu Maier.

El a mai adăugat că pentru a diminua im­pac­tul evenimentelor econo­mice din ultima pe­rioa­dă asupra pieţei de asigurări din România, este necesară o aliniere între autorităţi şi mediul privat.