Arnaud de la Hosseraye, BRD Asigurări de Viaţă: Asigurările de viaţă ataşate creditelor vor beneficia de dezvoltarea pieţei ipotecare în 2022. Există o provocare în privinţa recrutărilor, deoarece vedem deja tensiuni pe piaţa muncii în identificarea candidaţilor potriviţi pentru diverse roluri în organizaţia noastră

Autor: Mircea Nica 28.01.2022

„Paradigma de lucru şi de viaţă personală s-a schimbat semnificativ în ultimii doi ani.“

Asigurările de viaţă ataşate cre­di­telor vor beneficia de dez­voltarea pieţei ipotecare, creşterea glo­bală va fi un motor pentru pieţele financiare şi va susţine asigurările cu componentă investiţională, a spus Arnaud de la Hosseraye, CEO al BRD Asigurări de Viaţă, pentru ZF.

Când clienţii cumpără locuinţe prin credite ipotecare încheie şi asi­gu­rare de viaţă, pe lângă asigurarea locuinţei. „Avem perspective poziti­ve de­oare­ce credem în dezvoltarea pie­ţe­lor pe care suntem prezenţi. În acelaşi timp, sănătatea va continua să fie o preocupare şi un motor pentru creşterea asigurărilor de sănătate, în special având în vedere continuarea situaţiei pandemice“, a mai adăugat Arnaud de la Hosseraye.

În ceea ce priveşte provocările, Arnaud de la Hosseraye menţionea­ză că există tensiuni pe piaţa muncii în identificarea candidaţilor potriviţi pen­tru diverse roluri, aceasta fiind o pro­vo­care cu care se confruntă compania.