Pe 2 februarie, DN Agrar Group intră la tranzacţionare la Bursa de Valori Bucureşti la o capitalizare anticipată de 96 mil. lei

Autor: Tibi Oprea 31.01.2022

♦ Grupul de companii a atras 24,7 milioane de lei de la investitori în iulie 2021.

DN Agrar, grup de firme cu acţio­nariat majoritar olandez care acti­vează în domenii precum zootehnie, producţie agricolă vegetală, prestări servicii în agricultură, lo­gistică, transport, turism şi servicii de consul­tanţă, va debuta pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti, sub sim­bolul bursier DN, în data de 2 fe­bruarie 2022.

Listarea DN Agrar Group vine după de­rularea unui plasament privat în luna iulie a anului trecut, prin care compania a atras de la investitori suma de 24,7 milioane de lei. Grupul va începe tranzacţionarea la o capita­lizare anticipată de 96 mil. lei.

„Reuşita plasamentului privat este dovada clară a încrederii investitorilor în planurile noastre de dezvoltare. Le mulţumim acestora, pentru răbdare şi pentru susţinerea acordată de-a lungul acestui proces complex de capitalizare a companiei“, spune Jan G. de Boer, CEO-ul companiei şi preşedintele Consiliului de Administraţie, pentru ZF.