Revin rezervările early-booking. Agenţia de turism Hello Holidays: Turiştii au început să îşi rezerve vacanţa de vară încă din toamna anului trecut, avem 40% grad de ocupare pe sejururi şi 45% pe circuite

Autor: Miruna Diaconu 31.01.2022

♦ Grupul Hello Brands, format din agenţia de turism Hello Holidays şi compania de transport Hello Holidays Transport, a înregistrat în 2021 un volum de vânzări de 5,5 mil. euro, iar pentru anul acesta este aşteptat un avans de 20%.

Reprezentanţii agenţiei de turism Hello Holidays, parte din grupul de com­pa­nii Hello Brands, spun că observă o tendinţă în creştere a rezervărilor de tip early-bo­oking, astfel că turiştii au început să îşi achi­zi­ţio­neze vacanţele de va­ră încă din toamna anului trecut.

Agenţia de turism are în ofertă atât seju­ruri, cât şi circuite cu avionul sau cu auto­ca­rul în România, dar şi în destinaţiile externe. În prezent, gradul de ocupare este de 40% în cazul sejururilor şi 45% pe circuite.

„Am crescut numărul de circuite cu avionul în destinaţii noi pentru agenţia noas­tră. Sunt peste 20 de variante de vacanţe cu avionul, avem şi variante de circuit cu auto­carul, peste 60 disponibile, în acest moment, în România, ţările din jurul nostru, dar şi în Elveţia, Italia, Spania, Polinia, ţările nordice“, spune Denisa Oprea, director de marketing la Hello Holidays.