Centrul Medical Provita, fondat de medicul Ovidiu Palea, se extinde în afara Capitalei cu o investiţie de 2 mil. euro în Suceava. „Resursa umană este o provocare absolut cruntă pentru că există o lipsă de personal.“

Autor: Georgiana Mihalache 31.01.2022

Până acum, dezvoltarea Centrului Medical Provita s-a făcut doar în Bucureşti.

Centrul Medical Provita, fondat de medicul Ovidiu Palea, investeşte pentru prima dată în afara Bucureştiului, piaţa pe care s-a dezvoltat până acum, şi va deschide în primăvara lui 2022 un centru de terapie a durerii în Suceava.

„Ne uităm în ţară şi depindem foarte mult de oameni. Am vrut să găsim locaţii pentru dezvoltare. În Suceava deschidem un centru de terapie a durerii în primăvara aceasta, un proiect de 2 milioane de euro. Este prima oară când ieşim din Bucureşti pentru că am găsit oameni“, a spus Ovidiu Palea în cadrul videoconferinţei ZF Private Health.

Din 2011, de când a fost înfiinţată prima clinică sub umbrela Provita, operatorul medical s-a dezvoltat doar în Capitală. În total, grupul Provita are două clinici medicale, două clinici de imagistică, un laborator de analize, un spital şi un centru de wellness şi recuperare.