Serge Offers, CFO-ul ING Bank România în ultimii trei ani şi jumătate, este noul Head of Business Banking al băncii, responsabil de clienţii cu afaceri de maxim 100 mil.euro

Autor: Roxana Rosu 31.01.2022

Serge Offers, CFO-ul ING Bank România în ultimii trei ani şi jumătate, va prelua rolul de Head of Business Banking şi Deputy CEO începând cu 1 februarie, urmând să fie responsabil de dezvoltarea diviziei de Business Banking, care se adresează antreprenorilor cu afaceri de maxim 100 milioane de euro pe an.

„În ultimii ani, Serge a avut un rol esenţial în definirea şi implementarea direcţiei strategice pentru ING Bank România. Întrucât Bogdan Boteanu a preluat un rol în cadrul grupului ING, am încredere că Serge va conduce cu succes dezvoltarea diviziei noastre pentru antreprenori, cu accent pe digitalizare şi experienţa clienţilor.” , a spus Mihaela Bîtu, CEO ING Bank România.

Serge Offers a ocupat anterior mai multe roluri de management la sediul central al ING Group. El a condus echipele External & Regulatory Reporting, având o expertiză solidă în domeniul financiar şi de reglementare. El este preşedinte al Camerei de Comerţ Româno – Olandeze şi membru fondator şi vicepreşedinte al Camerei de Comerţ pentru Diversitate din România.