Serge Offers devine head of business banking şi deputy CEO al ING Bank, după ce a fost CFO-ul băncii în ultimii trei ani şi jumătate. Serge Offers îl înlocuieşte pe Bogdan Boteanu, care după 24 de ani la ING Bank România a fost promovat în grupul olandez ING

Autor: Roxana Rosu 01.02.2022

Serge Offers, CFO (chief financial officer) al ING Bank România în ultimii trei ani şi jumătate, va prelua rolul de head of business banking şi deputy CEO începând cu 1 februarie, urmând să fie responsabil de dezvoltarea diviziei de Business Banking, care se adresează antreprenorilor cu afaceri de maxim 100 milioane de euro pe an. El îl înlocuieşte pe Bogdan Boteanu care după 24 de ani la ING Bank România a fost promovat pe poziţia de global head of business development, business banking, în grupul olandez ING, urmând să coordoneze activităţile de dezvoltare ale diviziei globale Business Banking, cu accent principal pe Germania şi Australia.

„În ultimii ani, Serge a avut un rol esenţial în definirea şi implementarea direcţiei strategice pentru ING Bank România. Întrucât Bogdan Boteanu a preluat un alt rol în cadrul grupului ING, am încredere că Serge va conduce cu succes dezvoltarea diviziei noastre pentru antreprenori, cu accent pe digitalizare şi experienţa clienţilor“, a spus Mihaela Bîtu, CEO ING Bank România.