BCR Şcoala de Business şi Launch, comunitatea fondatorilor de startup-uri, lansează un curs gratuit pentru antreprenorii care vor să facă produse de tehnologie

Autor: Mircea Nica 01.02.2022

BCR Şcoala de Business, platformă online cu lecţii şi sfaturi practice de business pentru antreprenori, lansează un nou curs gratuit, în parteneriat cu Launch, comunitatea fondatorilor de startup-uri, pentru antreprenorii care urmăresc să dezvolte produse de tehnologie, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii BCR. 

Cursul Antreprenor în tehnologie: cum să construieşti un produs viabil cuprinde 7 module, cu 8 materiale video, 7 articole şi tot atâtea chestionare. În demersul lor de a afla cum să construiască un produs de tehnologie de succes, cursanţii vor fi ajutaţi de către Andreea Iancu, sociolog şi Partner Account Manager în cadrul proiectului Launch, unde coordonează relaţia dintre fondatorii de startup-uri şi industriile în care aceştia dezvoltă produse de tehnologie.

La un an de la lansare, platforma BCR Şcoala de Business a ajuns la peste 17.000 de utilizatori, antreprenori, manageri, liber profesionişti şi studenţi. Platforma cuprinde în prezent 7 cursuri, ce au în total 63 de module, peste 90 de materiale video şi 85 de teste.