Patru produse structurate emise de Raiffeisen Centrobank intră la tranzacţionare la BVB având ca suport acţiunile One United Properties

Autor: Roxana Rosu 01.02.2022

Patru produse structurate emise de Raiffeisen Centrobank intră la tranzacţionare la BVB având ca suport acţiunile One United Properties, a anunţat marţi dezvoltatorul imobiliar.

Operaţiunea include două certificate turbo long şi două drepturi de opţiune de tip call (warrant) care au ca activ suport acţiunile ONE.

Drepturile de optiune de tip call le permit investitorilor sa beneficieze de efectul de levier privind cresterea pretului activului suport.  Pe langa performanta activului suport, volatilitatea acestuia are o influenta substantiala asupra pretului dreptului de optiune.

Drepturile de optiune ofera oportunitati de profit peste medie, dar prezinta un risc ridicat de pierdere totala a investitiei.

Certificatele Turbo le permit investitorilor sa beneficieze de efectul de levier privind performanta activului suport. Certificatele Turbo Long ofera investitorilor oportunitati de profit peste medie pe pietele aflate in crestere. In cazul in care activul suport este la sau sub pretul barierei (pretul knock-out), certificatul Turbo inceteaza anticipat. Pretul barierei si pretul de exercitare sunt ajustate zilnic.