BCR Leasing IFN şi BCR Social Finance IFN lansează produse de finanţare în leasing şi credite pentru sectorul medical, cu dobânda variabilă în euro de 2,9% pe an

Autor: Roxana Rosu 01.02.2022

BCR Leasing IFN în parteneriat cu BCR Social Finance IFN lansează produse de finanţare în leasing şi credite, destinate antreprenorilor care activează în domeniul medical, fondurile putând fi folosite şi pentru achiziţionarea echipamentelor medicale, noi şi second hand.

Finanţările acordate de BCR Leasing au crescut anul trecut cu peste 35% , până la 1,5 miliarde lei.

Produsele pentru sectorul medical au o perioadă de finanţare de până la 10 ani, disponibilă în lei sau în euro, cu avans începând de la 10% din preţul echipamentului, iar dobânda variabilă în euro este de 2,9% pe an.

„Rezistenţa, puterea de adaptare şi empatia reprezintă lecţia care ne-a fost predată de cadrele medicale, care în ultimii doi ani au trecut prin multiple provocări. Şi pentru că împreună putem fi mai puternici, BCR Leasing se alătură companiilor din domeniul medical care au înţeles valoarea tehnologiei în sănătate şi aportul digitalizării şi inovaţiei în transformarea experienţei pacientului şi a personalului din sistemul medical, dar şi în evoluţia firească a unui business. De aceea, am conceput această soluţie de finanţare în termeni de asumare colectivă a nevoii de a investi în domeniul medical, fiecare partener cu resursele de care dispune“, a declarat Vlad Vitcu, CEO BCR Leasing IFN.