Fondatorii Amis de la Fête, business cu vin şi brânză franţuzeşti deschid o fromagerie în Bucureşti după o investiţie de 25.000 euro. Cifra de afaceri a Amis de la Fête în 2021 a fost de aproape 90.000 euro, în creştere semnificativă faţă de anul anterior, marcat de restricţii

Autor: Georgiana Mihalache 02.02.2022

Planurile pentru business în 2022 urmăresc şi francizarea.

Cererea pentru mai multe tipuri de brânzeturi şi nevoia de un spaţiu fix i-au determinat pe antreprenorii Oana Moşanu şi Aurelien Marie să investească 25.000 de euro într-un spaţiu din centrul Bucureştiului, în zona Pieţei Romane, pe care urmează să îl deschidă la jumătatea lui februarie.

„Am început să pregătim terenul pentru deschiderea unei fromagerie. Va fi pe Mendeleev 2, în Bucureşti, este doar un magazin de brânzeturi şi o zonă de servire raclette (un tip de brânză topită), dar mai mult spre take away. Acum renovăm locaţia aceasta, sperăm ca pe 15 februarie să putem da startul. Investiţia a fost de aproximativ 25.000 euro, pe echipamente, renovare de la zero. Spaţiul este închiriat, are circa 26 mp“, a spus pentru ZF, Oana Moşanu.